Loading...

PT!!!

Igår, Ä N T L I G E N, fick jag reda på att jag klarade den teoretiska delen av min examen! Den praktiska delen fick vi ju veta på en gång, men den teoretiska var de tvungna att rätta. Tog 2-3 veckor efter att vi lämnade in svaren till att vi fick svar. Natten innan igår drömde jag faktiskt att vi satt i ett klassrum, hela gruppen som läste tillsammans med mig, och att alla klarade examen. Utom jag. Det gjorde mig ju extra nervös. Och när folk började skriva att de fått sina resultat så blev jag såklart extra extra nervös! Så ni kan föreställa er den lättnadskänslan och den lyckliga känslan som sköljde över mig när jag fick mitt examensbevis! Fantastiskt! Är så lycklig och stolt över mig själv! Var många som trodde på mig och att jag skulle klara det, tusen tack till er! Betyder extremt mycket att ni stått vid min sida, pushat på och motiverat mig! Vägen var inte så lätt när jag började studera i januari och hade ett halvår på mig att plugga in allt. Började i slutet av min mammaledighet, så har jobbat 100% och varit mamma på samma gång.  Plus att vi flyttat mitt i allt och bott hos M’s föräldrar. Ändå gick det! 🙂

Nu är jag alltså certifierad Personlig Tränare! En 10 år gammal dröm som blev verklighet. Nu har jag stora planer, många idéer. Att följa sina drömmar är absolut något jag rekommenderar alla att göra! Vi lever bara en gång, och då ska man banne mig vara lycklig och nöjd med sitt liv och det man gör till vardags. Jobbet är trots allt en stor del av dagen, då gäller det att trivas med det man gör.

Mitt mål som PT och massör är att hjälpa människor att må bra. Kroppen är den platsen man lever i och då måste man ta hand om den. Precis som med vilket hem som helst. Om man bara låter allt vara, aldrig städar och plockar så förfaller det. Inte så himla trivsamt att bo i ett hem fullt av dammråttor och smuts. Kroppen kan man tyvärr inte hyra in en städfirma till, men man kan få god hjälp på vägen! Där kommer jag in i bilden 😉 Bara håll dig uppdaterad på vad som händer framöver. Lovar att det här blir kanonbra! 

20160707_163830

0 Gilla det här

You might also like