Loading...

#ProsjektMeg

Redan i början av året hade jag som löfte att det här året, 2014, skulle bli Mitt År. Inte för någon annans skull. All (eller ja, den mesta) fokusen ska ligga på mig själv och att nå mina drömmar och mål. Inte förrän nu i Mars har jag börjat ta det där löftet på allvar. Det kanske låter själviskt, men man måste börja med att må bra själv för att kunna hjälpa andra 🙂 De säger ju det på flygplanens säkerhetsdemonstrationer också: ”Ta på din egen syre-mask innan du hjälper någon annan.” och på HLR-kurser: ”Tänk på din egen säkerhet först.”. 

Så nu när jag har bukt på mina studier och lagt upp en plan, kommit igång med träningsprogram och fått allt att gå runt, så är det en sak som är en stor utmaning. Nämligen kosten. Jag har perioder när jag äter så mycket choklad och smågott, mycket snabba kolhydrater och fett. Har försökt ändra på det, och det funkar ett tag, men har inte riktigt hittat motivationen för att nå ända fram. Vad gör man då?

IMG_20140228_075221

Några vänner till mig har startat en challenge som heter #ProsjektMeg. Igår bestämde jag mig för att gå med. Vad går det ut på?

 • 90 days challenge
 • 90 dager med aktiv livsstil
 • 90 dager med blodsukker stabilt kosthold

  ”Målet du setter deg for disse 90 dagene er DITT personlige mål. Du konkurrerer med deg selv, men vi er med og heier på deg. Det er lettere å motivere seg og gjennomføre målene sine når man gjør det sammen med noen og når man har en (eller flere) som kan minne deg på målet ditt underveis. 
  Målet kan være mer energi, bedre helse, aktiv livsstil, begynne å trene, trene mer, trene effektivt, stresse ned, komme i balanse, strukturere hverdagen, spise sunnere, gå ned i vekt, gå opp i vekt, forbedre treningsresultat, sommerkroppen 2014 osv. 
  Uansett hva du slags mål du setter deg så starter alt med hva slags drivstoff du fyller kroppen din med. ”

  IMG_20140228_091941

Bra initiativ tycker jag. Vi är ganska många som deltar och fler får gärna var med! Bara säg till. Spelar ingen roll vart i världen man befinner sig 🙂

Startar på måndag den 10 mars. Då blir det annan diet. Är lite spänd, men det är en utmaning som jag går in för!

Vill Du också vara med på #ProsjektMeg? Ta kontakt!

IMG_20140303_102029

Det mesta handlar om kosten, vad vi får i oss och hur viktigt det är att få i sig riktig näring.

IMG_20140303_231746

”#ProsjektMeg – Bli den bästa utgåvan av dig själv på 90 dagar!” 

0 Gilla det här

You might also like