Loading...

Press & Son

Om 2 veckor flyttar vi! Och vi har nästan inte packat.. Hade stora planer om att få det gjort, lite varje dag, men så har jag gått och blivit sjuk. Varit hemma från jobbet sedan i onsdags. Började känna av huvudvärken i måndags, tänkte att det berodde på att jag sovit för lite, men så på tisdagen blev den värre för att inte tala om på onsdagen och dagarna därpå. Visade sig att jag i tillägg hade 38 graders feber i torsdags och fredags. Det är bland det tråkigaste som finns att vara sjuk, och nu har jag varit småförkyld sedan vi kom hem ifrån Thailand. Kroppen sa väl ifrån ordentligt nu om att jag borde vila och inte vara i full aktivitet dygnet runt. Så nu har jag varit bänkad i soffan, så gott det går när man har en liten en, och studerar samt ser en del på nätet. Vi köpte en soffa i tisdags, en stor hörnsoffa till vårat nya hem 🙂 Roligt med lite nytt!

Så är det ju ofta när man ska flytta, att man allra helst kan tänka sig bara massa nytt! Men man får begränsa sig. Det är ju ändå lov att drömma, för i framtiden kan man ju vilja ha ännu mer förändring. Jag tycker att det är häftigt med sådant som är lite mer unikt, lite annorlunda, och då kom jag över dessa exempel:

Det är rör som är sammansatta till ett klädstativ, väldigt stilrent och lite annorlunda.

Här är från en inredningsbutik i Stockholm, men om man har god plats kunde den passat in i hemmet 🙂

Skoställ, hemma hos en privatperson.

Alla dessa lösningar består av pulverlackerade rör, i aluminium och stål, samt FEAL-fästen.

De är tillverkade av ett företag som heter Press & Son som, förutom olika inredningslösningar, tillverkar bland annat båtbockar och båtvaggor, samt annat som båtägare kan tänkas ha användning för. Utöver det hjälper de till med borrning, svarvning, pressning med mera, och med ritningar och konstruktioner. Kanske kan de hjälpa dig med något?

Här är en bar i Stockholm som fått hjälp med sin inredning!

0 Gilla det här

You might also like