Loading...

Planera att sova

Det händer så mycket just nu, och har gjort det sen innan Colin föddes känns det som, och inte lär det lugna ner sig längre fram heller.. Det är helt okej, för jag älskar när det händer saker! Men ibland så önskar jag att jag bara fick sova! Bara några timmar i sträck.. Jag skulle önska att jag kunde ha en dag utan måsten, en dag när jag bara kan vara hemma med min son och njuta. Men varje dag när jag inte jobbar så är det alltid något som ska göras. Det ska handlas till hemmet, det ska hämtas saker, köras saker, det ska packas upp eller packas ner, man ska träffa folk och göra det ena eller det andra.. Alltid är det något som ska göras. I mitt huvud i alla fall. För det är märkligt hur de sakerna inte blir gjorda när man själv är på jobbet.  Allt jag skulle vilja ha är EN sån dag när jag inte behöver bry mig om allt det där, och bara kunna få njuta av att bara vara! Och det vet jag ju är upp till mig, och ingen annan.

Hur som helst så har jag bestämt en sak, just nu! Det är att jag ska planlägga min vilotid! Precis som med ett träningsprogram där man har lagt in vilodagar, så ska jag lägga in vilodagar i mitt liv. Smart va!? Dagar då jag bara ska göra precis det jag känner för. Om jag så vill ner till byn eller bara gå hemma i mina pyjamasbyxor med lille C, så ska vi göra det! Kvalitetstid med sig själv!

Är väl inte så märkligt att man känner så att man ska hinna med allt. Men i ärlighetens namn, om tiden inte räcker till idag så räcker den inte imorgon heller. Så ibland måste man bara ta sig tiden till att göra exakt det man vill och inget annat!

bild lånad av colourmeanna.com

Vem hade kunnat ana att man kunde längta efter att få sova ut!? Jag som älskar att vara vaken.. 😉

0 Gilla det här

You might also like