Loading...

Personlig Träning online

Om ca 1½ månad har jag examen i min PT-utbildning, och jag känner mig en aning småstressad eftersom att jag har så lite tid till att studera. Varenda ledig tid jag har, om jag inte är på jobb eller är upptagen med Colin som tillsammans utgör ca 24 timmar med sömn och mat, ägnar jag åt studierna. Men det finns så många saker runt omkring som tar sin tid de också. Som tvättning av kläder, disk, städning och andra vardagssysslor. Därför skulle jag önska att dygnet hade fler timmar, bara för att jag skulle kunna hinna med ännu mer än vad jag gör!

Jag längtar tills den dagen då jag är färdig med den här utbildningen, när jag kan ägna mig åt det jag vill allra helst nämligen att hjälpa folk att leva hälsosamt. Vägen dit är enklare när jag tänker på resultatet av allt arbete som ligger bakom. Det är bara en kort period för att sedan kunna leva drömmen 🙂

När man är Personlig Tränare så finns det otroligt många sätt att jobba på. Det som är bland det populäraste, förutom att ta PT-timmar på gym, är kanske att få coachning online. Det är ett bra sätt för både tränaren och kunden att kommunicera regelbundet i dagens samhälle. Det är ju som sagt mycket man ska hinna med, så att få motivation och hjälp till en sundare vardag, oavsett om det handlar om kost, träning eller något annat som hjälper en att leva sundare. En av dessa online-PT:ar är Mathias Zachau. Han hjälper sina klienter att bland annat bygga muskler, förbränna fett, leva hälsosammare och att ställa upp i tävlingar som Men’s Physics och Bikini Fitness. Det är dessutom inte ett program som man bokar utan man skickar in en ansökan för att komma med. Mathias jobbar med ett begränsat antal klienter åt gången, vilket gör att han kan ägna mer tid åt var och en för att skräddarsy tränings- och kostprogram samt följa upp ordentligt 🙂

Det är något jag kan tänka mig att jobba på ett liknande sätt jag också, med klienter både online och personligt.

0 Gilla det här

You might also like