Loading...

”Passa på att sova”

Tredje natten utan sammanhängande sömn. Innan jag fick barn så fick jag höra att man ska ”passa på att sova” innan barnet kommer. Alltid lättare sagt än gjort tycker jag, då man mot slutet lider av en del värkar. Nu är det omöjligt då mina 2 hjärtan sover oroligt, kombinerat med livet i magen och livmoderns konstanta träning inför förlossningen 🙂 Nu börjar jag längta efter att kunna åtminstone ligga ner, speciellt på rygg! Exakt 4 veckor kvar tills hon är beräknad…

Däremot tror jag inte att det blir mer sömn när bebisen är född, kanske aningen mindre (hur det nu ska vara möjligt). Går ju inte att passa på att sova denna gången, men tycker ändå att jag fungerar hyfsat bra med tanke på omständigheterna. Kan det vara så att hjärnan och kroppen blir van vid den mängden sömn den får? Kanske beror på vilken aktivitetsnivå man lever med också. Är ju inte jätteansträngande att vara sjukskriven.

Blir nog någon timmes sömn idag innan kidsen kommer hem. Annars kommer tålamodet vara bortblåst i eftermiddag.

0 Gilla det här

You might also like