Loading...

På ett Ögonblick

Livet kan förändras snabbt, utan att man ens hinner blinka. Det kan var ett nytt perspektiv som kommer till, en ändrad åsikt efter en händelse eller något större. När man bestämmer sig för att göra en sak så påverkar det resten av ens liv, på något sätt.

Om jag inte hade valt att gå ut den kvällen i maj så hade jag inte träffat Jonas, t.ex. Det finns saker som jag kunde gjort bättre och annorlunda, men då kanske det inte hade lett fram till vart jag är idag. Därför gör man bäst i att inte ångra sig om det förflutna, åtminstone inte om man är lycklig.

Livet kan ta vändning vilket ögonblick som helst nu, för både dig och mig. Det beror på vad vi väljer att göra.

Jag läste på Hugo Rosas blogg, känd från programmet ”Den rätte för Rosing”, hur hans liv tog en svängom. Tack vare att han en kväll, då han inte var helt nykter, skickade in en ansökan till programmet. Hade han inte varit ute hade han kanske inte suttit uppe så sent och hittat annonsen. Han fick svar och kom med, och vann trots alla odds (som han antog stod emot honom). Därigenom blev han känd, fick erbjudande om att vara med i ”Wipe Out” och träffade där sin nuvarande flickvän och sambo. De väntar sitt första barn tillsammans, Hugo har egna företag inom bloggvärlden och så vidare. 🙂 Ganska häftigt tycker jag!

0 Gilla det här

You might also like