Loading...

Önskelista från Roomly

Nu är det bara några veckor kvar till jul och det börjar bli dags att tänka på julklappar! Ju äldre man blir desto svårare tycker jag det är att önska sig saker. Likaså är det svårare att hitta på något till personer ju äldre de blir. När man var liten kunde man i stort sätt snickra ihop något eller brodera en duk i slöjden som man sen gav till föräldrar, mor- eller farföräldrarna. Detta något hade man lagt ner mycket tid och kärlek i, tyckte man då, och var så stolt över! Men med åldern vill vi ge något som verkligen gör nytta för de vi bryr oss om. Då känns det ju ganska onödigt att köpa något ”bara för att”. Ska man köpa kan man köpa något med kvalité, något personen i fråga faktiskt önskar sig. Då är det bra om man skriver en önskelista, så vet folk vad man faktiskt vill ha 🙂

Något som är smart i min ålder och som jag faktiskt önskar mig är saker till hemmet. På Roomly.se finns det massor av populär inredning. Hemma hos oss har det blivit så att vi samlar på delar ur den danska serien Rosendahl, vilket är ett av många märken de säljer!

  • Rosendahl Grand Cru Bourgogneglas – stora, stilrena vinglas som rymmer 54 cl.
  • Grand Cru Soft Bestick – 16 delar

    (Alla glas, vaser, brickor.. kan tänka mig allt från Rosendahl egentligen 😉 ) 
  • Le Grand Air Loveseat – En fåtölj för 2, eller för 1 person med extra stor plats, från Decotique! Ser så skön ut!
  • Gungstol Monet, antikbrun – i rotting från Sika-Design. Perfekt när man ska gunga en bebis till sömns!
  • Tvättkorg från Bloomingville – rund, hög, med lock och hjul, gjord av pil.

Listan kan göras ännu längre! För mer inspiration kolla in roomly.se, en av Sveriges största inredningssajter. En butik med över 30.000 (!) inredningsprodukter från 900 (!!!) varumärken. Enklare blir det inte att hitta massa härlig inredning på nätet!

Vad önskar du dig till jul?

0 Gilla det här

You might also like