Loading...

Omföderska

Jag märker väl att det är andra barnet jag väntar och inte första. Inte bara för att jag har Colin och vet att jag fött honom, men för att det är en helt annan känsla att vara gravid första gången jämfört med andra. Jag känner ett helt annat lugn. Hade det kommit lite blod eller rosa flytningar förra gången så hade jag fått panik. Medans den här gången så ser jag på det som ett tecken på att vi börjar närma oss själva slutet.Vi närmar oss målet och början av ett nytt liv!

Det var efter en promenad i tisdags som jag först upptäckte lite blod. Sedan kom det lite rosa onsdagen och torsdagen också. Hade det varit min första graviditet hade jag antagligen fått panik. Men nu när det är andra så kände jag mig faktiskt mer glad. Haha. För att det är ett tecken på att det händer något! Vi närmar oss att få möta den lilla människan som vuxit och utvecklats inuti mig!

Men bara för att vara på den säkra sidan så ringde jag ändå till förlossningsavdelningen. Hellre fråga en gång för mycket än för lite! Typisk mammaregel 😉 Det var helt normalt. De kan inte säga exakt vad det berodde på utan undersökning, men det var ingen fara. Det rör på sig inne i magen och jag känner att de kommer att hända något inom kort. Jag låter er veta när hon gjort entré!

0 Gilla det här

You might also like