Loading...

Omega Ekonomi

Än så länge har jag nog inte behov för det, men på sikt så ska jag nog anlita ett företag som kan hjälpa mig med allt pappersarbete som kommer med företagande. I maj i år startade jag ju ett eget företag, efter flera år av drömmande och eftertanke. Det är bland det mest frigörande jag någonsin har gjort! När det är något man verkligen vill och känner in i benmärgen att man ska göra, då bör man satsa på det en gång för alla! Det är skillnad på drömmar och drömmar, enligt mig. En del fantiserar om dyra bilar, en del drömmer om att resa till varmare strök. Min dröm handlade mer om att få förverkliga mig själv och om att kunna hjälpa andra på vägen, på samma gång.

Enda sedan jag var ganska liten så har människor omkring mig lidit av olika hälsoproblem. Oavsett om det handlat om rygg- och nacksmärtor eller psykisk ohälsa så har det funnits bland människor som stått mig nära, under hela mitt liv. Att jag dessutom är en högkänslig person som bryr mig snäppet mer om hur andra har det än om mig själv, har gjort att jag tagit åt mig och känt med de som har mått dåligt. Ibland har det kunnat leda till att jag själv dragit mig undan, utan förklaring till den andra personen, bara för att det till slut blivit för tungt. Därför är det så otroligt viktigt för mig att kunna och att få hjälpa andra, för att alla förtjänar att må bra. Ingen ska behöva gå igenom livet lidande 🙂

Det är det jag vill fokusera på i mitt företag, människors hälsa och välbefinnande! Därför, när allt har börjat rulla på ordentligt och vi har fått den plats och de lokaler vi behöver och vill ha, så kommer någon annan att få ta det pappersarbete som jag säkert inte kommer att hinna med 😉 Det är ju i tillägg bra att stötta andra företag som också behöver kunder för att överleva. Vi lever av varandra!

Det finn miljontals av olika bokförings- och redovisningsföretag. Ett av dem som har schyssta priser och god kvalité på sina tjänster är Omega Ekonomi. De erbjuder även ekonomisk rådgivning för att ens eget företag ska växa. Perfekt om man själv vill koncentrera sig på det man själv är bra på, låt någon som är expert inom det området ta hand om det!

0 Gilla det här

You might also like