Loading...

Om mig

Hej alla fina!

Mitt namn är Lenita, jag är född i mars år 1990 och bor i den norska staden Trondheim sedan 2012 då jag flyttade från Södertälje.

Mitt namn är Lenita, jag är född 1990 och bor i den norska staden Trondheim. Kommer ursprungligen från Södertälje, men flyttade därifrån i november 2012. Jag är småbarnsförälder, bloggare, författare, butiksanställd, massör, spa-terapeut, Personlig tränare och Livsstilscoach.

Jag är utbildad spa-terapeut och massör, jag är livsstilscoach, jag har läst till lokalguide och en del coachning samt flera ämnen som ingick i Turism- och Hälsolinjen. Detta studerade jag under två år på en KY-utbildning i Orsa. Mitt största intresse var, och är fortfarande, att hjälpa människor på något sätt. Jag älskar att träffa nya människor och tar gärna första steget för att få kontakt då jag är en väldigt öppen och social person.

Min förhoppning är att det här är en blogg som inspirerar och motiverar er som läser att ta hand om er själva, må bra och njuta av livet. För mig är det A och O att ha en aktiv livsstil, att njuta av god mat och unna mig det som kroppen mår bra utav. Jag tror på tankens kraft, att det vi tänker och känner, det är vad vi får. Vi får med andra ord det liv vi skapar oss.

Mitt intresse för hälsa började när jag som 16-åring försökte gå ner i vikt genom att inte äta alls. Jag pendlade mellan att inte äta alls, till att äta allt jag kom åt för att därefter kräkas upp det. Min utväg och räddning blev ett gymkort på Friskis & Svettis. Där började min resa, att tillåta mig själv att äta eftersom att jag tränade. Idag när jag uppnått min dröm med att utbilda mig till PT känns det fantastiskt att kunna hjälpa andra till en aktiv och sund livsstil, på rätt och på ett enkelt sätt!

Kontakta mig

    Ditt Meddelande (Max 350 tecken)

    350

    0 Gilla det här