Loading...

Om jag vann…

..En miljon, då skulle det mesta gå åt som eget-kapital för att köpa hus. Kanske skulle jag sätta pengarna på ett sparkonto där räntan växer varje år, för att om något år kunna köpa ett hus vi verkligen vill ha. En tiondel skulle gå åt för att betala av mitt studielån, för det är så skönt att vara skuldfri.

En miljon verkar inte så mycket när man tänker på att köpa hus, men i det långa loppet skulle vi spara på det. De pengarna vi idag betalar av lån med skulle vi kunna spendera på annat, till exempel resa och nöjen. Men med barn med i bilden blir man lite mer framtids-medveten. Man tänker steget längre innan man handlar, blir lite mer ekonomisk på något vis.

Den dagen jag är helt skuldfri och har mer än jag faktiskt behöver, när jag kan spendera mina pengar på något annat än det mest nödvändiga, då vill jag ge bort till de som behöver. Om jag vann en miljon skulle jag definitivt ge bort en del till välgörenhet, gärna till flera olika för det finns så många som behöver stöd!

Ett sätt att få en miljon på (om man inte sparar och har så pass bra lön att man har över varje månad) är som sagt att vinna pengarna. Förutom spel kan man vinna genom vadslagning, ett annat namn för det är ”betting”. På hemsidan betsajt.se kan du läsa mer om det 🙂

Vad skulle Du göra om du vann En Miljon?

0 Gilla det här

You might also like