Loading...

O.P.I

Här om dagen köpte jag ett nytt nagellack, jag bara älskar färgen! Vi har precis fått in märket O.P.I till butiken på Trondheim Værnes flygplats, så jag kan inte så jättemycket om det, men många känner till det. Det ska sitta bättre än flera andra märken, vara slittåligare (vilket passar mig bra som alltid har händerna fulla) och det är lätt att föra på. Det är snyggt på, glansigt, det finns över 400 nyanser. De har roliga namn också som: ”Feelin’ Hot-Hot-Hot”, ”Princesses Rule”, ”Sweet Memories”, ”Don’t Know…Beets Me!”, ”Mimosas For Mr. & Mrs.” och så vidare. Haha, jag kan läsa och skratta åt det i flera dagar.

Min färg heter ganska tråkigt ”Bright Light Big-Color”, men den är riktigt snygg! Speciellt nu till sommaren, när man får lite färg!

O.P.I tillverkade från början tand-ersättnings-material. De kom sedan på att man kunde använda sig av de kunskaperna i nagellack. Märket har funnits sedan 1981. Ni kan läsa mer om det på www.opi.com . 🙂

Kom ihåg att smörja naglarna med nagelolja, och bit INTE på dem (det är bara äckligt! Massa bassilusker. Mer än under toalettsitsen, har jag hört.).

0 Gilla det här

You might also like