Loading...

Nytt år – nya möjligheter?

Ho ho ho – Gott Nytt År! Hoppas Din start på 2018 varit bättre än min 😊 Har varit sjuk med influensan och nu bihåleinflammation sedan juldagen. Kan bara bli bättre!

Vi reste till Sverige den 19/12 för att fira barnens första jul hos morfar, lilla O’s första jul överhuvudtaget. C blev sjuk dagen efter att vi kom dit. Ögoninflammation och hög feber. Vilket betydde extremt lite sömn för oss andra. På juldagen blev jag sjuk med feber och influensa-symtom, som resten av svenska folket verkade drabbas av. Dagen innan vi skulle åka tillbaka så blev lilla O sjuk. Kletiga ögon och hög feber och hosta. Hon är fortfarande sjuk. Vi kom hem dagen innan nyårsafton. Var ganska besviken på hela resan eftersom att vi varit så dåliga allihopa så att vi inte fick ut mer än soffa-häng och lite besök av några få modiga själar. Men fick besöka min faster o kusiner i Byvattnet, ett gammalt hus som varit i familjen i 7 generationer.

På nyårsafton fick jag intensiv huvudvärk, den har inte gett med sig ännu. Så hoppas att jag ska bli bättre nu framöver!

Tycker mest synd om barnen. Det är svårt att förstå vart de har ont. De vet ju inte själva vad som är fel. Gör extra ont i mammahjärtat när de har de så svårt. Dock ger det också extra krafter när man har sjuka barn. Man sätter dem framför sig själv. Det kanske är dumt för att när man får chansen att slappna av på kvällen känner man hur dåligt man mår :p

Mitt nyårslöfte för 2018 är att jag ska börja följa nyheterna bättre. Det är jag väldigt dålig på så det blir enkelt att hålla bara genom att se mer på nyheter på tv eller på internet. Vad har du för intentioner det här året?

0 Gilla det här

You might also like