Loading...

Nya skor gör stor skillnad!

I förrgår köpte jag ett par nya joggingskor. De var nedsatta från 699 till 399 norska kr på Intersport. Invigde dem igår och idag kunde jag verkligen känna skillnad! Gjorde inte alls lika ont i mina knän, som är överrörliga och svaga, som det gjort innan. Eftersom jag har supinerade fotsteg, mest på vänster fot, så var mina gamla skor alldeles utslitna.

Det känns på något sätt skönare att springa när man har något nytt. Lite som en ny väg. Man känner mer inspiration och motivation när något gammalt byts ut mot något nytt!

Ikväll blir det troligtvis utgångsinvigning då vi bor så nära stan, för mig blir det lugnt eftersom jag satsar på ett hälsosammare år! Vem har sagt att man måste dricka alkohol överhuvudtaget bara för att man ska gå ut på krogen? Kommer säkert ha minst lika roligt ändå (tänk på alla andra som betér sig när de druckit)! Dock låter jag nog en cheeseburgare slinka ner även om jag är nykter.. Kan inte sluta med allt på en och samma gång 😉

0 Gilla det här

You might also like