Loading...

Ny tid

Det går undan när man är i gott sällskap, det kanske är det det handlar om när man har barn. Även om det kan vara påfrestande och slitsamt också. Colin blir bara duktigare och duktigare på att prata. Olivia kryper och tar sig överallt, och nu vill hon stå upp hela tiden. De blir stora så fort. Känner verkligen av hur tiden bara försvinner. Det är lite deprimerande att tänka på. Man blir ju inte yngre direkt. Som tur är känner jag mig som en dyr flaska vin, som bara blir bättre och bättre med tiden 😊

Nu har det äntligen börjat komma in bokningar på salongen. Mest massage eftersom att det är ”min grej” än så länge, och jag har haft ett erbjudande genom Lets Deal. Det är snart dags för nyöppning och då blir det många bra erbjudanden. Att jobba och att vara småbarnsmamma är en tuff kombination, men det hjälper att kunna göra det man verkligen brinner för. Ändå önskar jag att dygnet hade några fler timmar, så att man kunde få hinna med lite mer.

Inatt ställdes ju klockan tillbaka, så då fick vi ju en timme extra. Men det gjorde inte mig så stor skillnad eftersom att lilla O varit orolig hela nätterna de senaste veckorna. Hon vaknade ordentligt vid 5 tiden, och jag försökte få henne att somna om fram till kl 6. Då gav jag upp och gav henne till M så att jag kunde försöka sova lite. Gick inte så bra. Känns som att jag går i en sorts dimma mellan varven. Huvudet känns tungt. Ögonen kämpar för att hålla sig öppna.

Någon har sagt att det här med att ställa om klockan är för att tortera småbarnsföräldrar. Det kan jag hålla med om, eftersom att de inte kan klockan.

0 Gilla det här

You might also like