Loading...

Nedräkning…28 dagar!

Igår var en sådan dag när jag tänkte alldeles för mycket, på det som varit och det och dem jag saknar! Det närmar sig December med stormsteg, butikerna har fyllts med julsaker, tomtar och prydnader, alla stressar runt för att hinna köpa julklappar.. Det är klassisk julstämning helt enkelt! Jag räknar bara ner dagarna, om exakt 4 veckor så åker jag hem till Södertälje. Det blir en liten, mysig julafton, med pappa och lillebror. Ingen stress över julklappar, bara fokus på familjen och att umgås.

måzart

Jag bestämde mig igår för att det är helt okej att laga en lista med julsånger på Spotify! Och lyssna på hela dagarna 🙂 Älskar julsånger!

julgran

Kan ändå inte hjälpa att känna mig aningen neråt, när jag tänker på hur jag trodde mitt liv skulle se ut. Fastän jag är nöjd, och ser ljust på framtiden, kan jag sakna vissa människor som borde vara mer delaktiga. Man ska inte förlita sig på att andra ska uppfylla ens drömmar, det gör man själv. Det är så mycket som hänt på ett år, både positiva och mindre bra saker.

Som jag säkert sagt tidigare:  Det är bra att känna sig lite neråt ibland, då är man ännu starkare när man känner sig uppåt igen! Lite som träningsvärk, det är när musklerna jobbat och slitit som man får ont, och det är så man blir starkare 😉

0 Gilla det här

You might also like