Loading...

Naturligt vacker..?

De som känner mig vet att jag är väldigt naturlig utav mig när det kommer till att använda make-up, på sin höjd använder jag mascara, ögonbrynspenna, solpuder/rouge och kanske BB-kräm när huden är alltför vinterblek. Jag har många gånger önskar att jag kunnat lägga något mer avancerat, att jag fick till att sminka mig med ögonskugga och eyeliner, att jag skulle lyckas lägga en foundation utan att det såg tillfixat ut, men den planen har hamnat på hyllan och lär inte bli verklig inom den närmsta framtiden. Jag var på en sådan kurs en gång, när jag fyllde 17-18 år, då en tjej sminkade mig och berättade vad hon gjorde. Därefter köpte jag en concealer med 3 olika färger och massa annat som jag trodde skulle komma till användning. Långt längre än så kom jag inte inom det området. Nu när jag jobbar på ett parfymeri där vi säljer smink så blir jag alltid aningen utsatt när någon vill ha råd om ”den bästa foundationen” vi har. Mitt område är mer ansikts- och kroppskrämer eftersom att jag är utbildad spaterapeut, resten (smink och parfym) har jag lärt mig allteftersom medans jag jobbat i butiken.

Många frågar självklart också efter krämer som ska ge goda resultat, om det så är att förhindra eller reducera de linjer och rynkor som redan uppstått. De vill ha något som funkar. Än så länge kan jag själv inte säga att något funkar till 100%, jag är ju 26 år och har inte fått så mycket linjer (än så länge, ”peppar peppar”). Personligen tycker jag att det är vackert att vara naturlig, det är vackert att åldras! Tyvärr är det inte alla som tycker det, många vill förhindra det som kommer med tiden. Om man inte tror på eller märker att krämer fungerar så kan några välja att lägga sig på operationsbänken för att få hjälp med diverse, något som jag i dagsläget inte skulle välja själv, men jag kan förstå de som väljer den lösningen. Med dagens teknologi kan det ju göras på ett såpass diskret sätt, dessutom, så att det knappast syns att man gjort någon ”manuell” förändring i till exempel ansiktet.

Laser är en av de mest populära metoderna, hos Synos.se kan du läsa mer om olika apparater som finns tillgängliga för behandling av bland annat ansiktet, borttagning av tatueringar och hårborttagning. De erbjuder även utbildningar.

 

0 Gilla det här

You might also like