Loading...

Näst sista dagen 2013

Idag är det näst sista dagen.. Det har varit ett minst sagt händelserikt år! Både positivt och negativt, upp och ner, glädjerikt och sorgligt och allt på samma gång, som de flesta andra år. Det bästa som hänt mig är definitivt att jag fick jobb på Vaernes och därigenom har jag träffat de absolut mest fantastiska personerna, fått vänner för livet och faktiskt fått en ny syn på mitt liv och vad jag vill göra! Det var också tack vare Gina (som jag jobbar med) som jag kom i kontakt med FitClub, livsstilsklubben och Hit the Gym. Och där har jag träffat ännu fler underbara människor! Blir alldeles till mig, varm i hjärtat och full av energi när jag tänker på det 🙂 Världen är så stor men ändå så liten.

Jag tror fortfarande på att allt sker av en anledning och att vi får det vi behöver och vill ha. 2014 ska bli ett ännu bättre år, på alla sätt och vis! Jag ska bara göra sånt som jag vill , satsa på mig själv och mina drömmar och mål.

Jag har tagit några beslut som är Mina Nyårslöften:

  • Sluta dricka alkohol
  • Äta sundare (hej då till de flesta snabba kolhydraterna..)
  • Lära mig laga mat
  • Mindre (onödig) shopping O:)
  • Spara pengar

    IMG_20131228_105637

  • IMG_20131228_105759

  • Vad är ditt/dina nyårslöfte(n)?

Huvudsyftet med nyårslöften är nog att det är enklare att ”börja på nytt” och föreställa sig en ny, fräsch start när man har ett datum. För att de ska vara enkla att hålla så måste de vara sådant man faktiskt kommer att må bra utav. Man kan behöva ta till olika knep för att inte bryta sina löften, som att hälla ut all alkohol om man har någon hemma, slänga sånt man inte ska äta och köpa hem det man ska äta. Jag borde avbryta mina nyhetsbrevs-prenumerationer från olika shopping-sidor och sätta in alla pengar på ett sparkonto så att jag inte kommer åt dem.. Tror nog att mat-delen och shoppingen blir mina största utmaningar. Men är ju meningen att man ska utmana sig själv för att växa som person 😉

 

IMG_20131228_213357

IMG_20131226_233742

Ut med det gamla och in med det NYA!

0 Gilla det här

You might also like