Loading...

Naglar och middagsbesök

Igår hade jag en praktisk övning på shellac-kursen som jag började med i helgen. Isabell, som äger den salongen där jag hyr in mig i, håller kurs i både naglar och ögonfransförlängning. Så hon har lärt mig att lägga shellac nu. Då använder man sig av speciella nagellack och en speciell uv-/ledlampa  för att härda lacket och få det att sitta längre. Jag övade på att lägga fransk manikyr, vilket är ganska svårt när man är nybörjare för att man ska få en rak, vit kant på nageltoppen. Samt att lägga en färg, vilket också kräver övning då man ska undvika att få produkten på huden och samtidigt ska försöka täcka hela nageln! Men när intresset finns där och man tycker att något är roligt så är det helt klart värt att jobba för och öva sig! Är otroligt tacksam för den här möjligheten jag fått av Isabell att lära mig det här!

På kvällen kom hon över med sin son Elias som är 3 år. Vi lagade hamburgare och pommes frites och åt middag tillsammans. Det händer inte så ofta i vardagen, så det var ett välkommet avbrott i de ”vanliga rutinerna”! Colin som inte velat bada frivilligt den sista veckan ville såklart bada precis innan de kom, så han satt i sitt lilla badkar när besöket anlände. Lite blyg i starten, men sen lekte han och Elias så fint med varandra. Så härligt att se och höra deras skratt!

Colin var hemma från förskolan både igår och idag då han hade feber, vi tror att det beror på att han får nya tänder. Som tur var piggnar han till när han får smärtstillande tabletter och orkar leka som vanligt. Tror dessutom han tyckte det var häftigt att få besök av en lite äldre pojke igår, han följde efter och ville göra som ”Dejja”. Han kallar folk för så lustiga namn, det är otroligt sött! 🙂

Idag åt jag lunch med Isabell, sedan fick jag en vippeløft och färgade ögonbryn. Skönt med lite färg när man vaknar och slippa sminka sig helt. Nu ska jag njuta av apelsin, hallobladste och kakor till Greys Anatomy. Fler som följer den serien?

0 Gilla det här

You might also like