Loading...

Mrs Santa Claus

För nån vecka sen hörde jag en jullåt som jag aldrig hört tidigare. Den handlade i stort sett om att det bakom varje succé-rik man står en kvinna. I det här fallet var det då Mrs Santa Claus som fått en egen låt. Ganska komisk tycker jag 🙂 Jag tror självklart att det finns män som klarar sig här i livet utan hjälp, men oftast står det någon speciell kvinna vid hans sida. Kan ju vara antingen frun eller mamma eller någon annan. I låten sjöng dem i alla fall ”Vem vänder sig Tomte till för råd? Vem håller hans röda dräkt fin? Vem hjälper honom varje dag? – Mrs Santa Claus” Ett nytt perspektiv för mig.

Ibland kan jag känna mig lite som Mrs Santa Claus här hemma. När man bara gör och gör. Nu när december är här har jag mest lust att bara lägga mig under täcket och sova. Jag är så fruktansvärt trött, men det finns så otroligt mycket som ska göras. Inte för att jag måste men för att jag vill. Ett känt litet dilemma det där när man vill flera saker samtidigt men inte har den där tiden som krävs. Man har inte möjlighet att vara på flera platser samtidigt helt enkelt.. Det börjar lugna ner sig så smått nu, men det ligger alltid något litet gömt i bakhuvudet som är redo att hoppa fram.

Nu är det första gången jag sitter ner i lugn och ro hemma efter en dag med jobb och vardagssysslor. Längtar faktiskt så mycket efter att sova att jag tror det blir en ganska tidig kväll för mig. Tänk va, för 3-4 år sen trodde väl ingen att jag skulle gå och lägga mig innan kl 22 de flesta kvällarna 😀 Lustigt hur det blir ibland!

1 person gillar det här

You might also like