Loading...

Motivationen tillbaka!

Det är alltid kul att få höra att folk ser en skillnad på en. Speciellt när man jobbat hårt och lagt ner en hel del tid på något. Det är motiverande och ger en ny inre glöd för att orka fortsätta! För det är bara att inse fakta: Det vi gör vill vi ska märkas. Om inte vi själva ser någon förändring så behöver vi höra det från andra! Plötsligt tar det stop, man ser inte själv att något händer, man gör samma saker och blir van. Det känns som att ingenting händer. Man stirrar sig blind på det man gör, för man ser det så ofta. Därför behöver vi höra från andra, oavsett om det är positivt eller konstruktivt! (Vi kan säga negativt, men det blir så nedlåtande. Därför kallar vi det konstruktivt idag 🙂 ).

För min del blev det intervaller på löpbandet under 30 min, sedan crosstrainer 25 min och rodd 5 min. Därefter hade jag tänkt köra några styrkeövningar, ca 5 stycken. Anledningen till att jag inte visste vad jag skulle köra var att jag hoppat i mitt program för att klämma in det jag missat och gymma 4 dagar istället för 5. Blir så förvirrande bara eftersom jag slarvat med anteckningarna, så har inte så stor koll längre. När jag precis börjat med styrkan kom en god väninna dit, Lisbeth. Var så länge sen vi sågs, hon är mitt uppe i examensstudier nu. Hon sa att det första hon la märke till var vilka resultat jag fått. Blev otroligt glad, och vips var min motivation, som varit på villovägar de senaste dagarna, tillbaka! Fantastiskt, underbart, härligt! Tack Lisbeth för det 🙂 <3

Fick låna en stavmixer av Gina igår, så idag gjorde jag en smoothie efter träningen istället för att bara dricka shake. Blev så gott så jag hade kunnat leva på det tror jag 😉 Mixade ett litet päron, en halv banan, två matskedar Formula 1 chokladshake och 2,5 dl rismjölk. Mums!

IMG_20140430_143729

Och så några bikini-updates:

IMG_20140430_141540

IMG_20140430_141857

IMG_20140430_142022

Stay focused, get results!

0 Gilla det här

You might also like