Loading...

Motivationen – borta?

För första gången, på jag vet inte hur länge, så har min träningsmotivation avtagit! Det känns både skönt och lite sorgligt. Skönt för att jag, nästan i alla fall, tagit mer vila. Sorgligt för att jag ju älskar att träna och det känns som ett tomrum att inte ha någon lust. Lite som när ett förhållande tar slut: Man vill så otroligt gärna att det ska funka, man vill vilja men kan inte hjälpa hur man känner. Är väl inte riktigt så dramatiskt för alla, och träningslusten kommer mest sannolikt tillbaka! Men ändå, en ganska bra liknelse.

IMG_20140427_211430

Så igår då, så var jag absolut inte på träningshumör. Varit igång enda sen jag kom tillbaka från Sverige, vilket var i onsdags, med jobb, träning och träffat vänner varje dag, samt varit ute och vaken sent. Började 5:30 igår så var lagom trött efter flera nätter av mindre än 6 timmars sömn. Hade tänkt ta en joggingtur, men beslöt mig för att låta bli då det faktiskt regnade och var kallt. Tog mig istället till Hit the Gym, utan en aning om vad jag skulle träna. Stod 30 min på crosstrainern och körde några ben/rumpövningar. Skulle precis avsluta, när jag träffade Veronica. Det var som om att ödet ville att jag skulle träna ändå. Jag tränade med Veronica, lite bröst och lite armar, och kände mig superpositiv efteråt! Poängen är att man kanske inte alltid orkar eller vill, men om man bara gör det så känns det bättre än om man inte hade gjort det alls! Var mitt bästa beslut på hela dagen 😉 Var dessutom massa andra människor på gymmet på den tiden av eftermiddagen jämfört med den tiden jag tränar i vanliga fall.

IMG_20140429_042931

Idag är jag också trött efter tidigt pass, men ska snart bege mig mot Livsstilsklubben för att träna med resten av WorkOut Trondheim-gänget. Håller med Nike om att ”Just Do It!”.

IMG_20140429_043006

0 Gilla det här

You might also like