Loading...

Mjölkspräng och öm rygg

I förrgår körde jag mitt första cardio-pass sen innan födseln, kick-boxning framför tv:n. Var en fantastisk känsla, att svettas ordentligt och få upp flåset, det var alltför länge sen! Kändes bra och gjorde inte ont, anpassar alltid träningen efter vad kroppen klarar av, man ska aldrig träna så att det gör ont. Jag måste tänka på att min kropp varit med om något stort för inte så länge sen, därför kan jag inte träna riktigt lika hårt som jag gjorde innan. Ännu 😉 Har världens träningsvärk i armar och vader idag, härligt härligt!

IMG_20150625_181101

Colin sov i soffan under den tiden. Han är ganska morgontrött. Ser så lustigt ut när han blir väckt av något, då sträcker han på sig och gör gnälliga ljud, som en tonåring kan göra. Dagarna går mer eller mindre ut på att han äter och sover, han är så lös i magen nu också så det blir blöjbyten om vartannat. Jag försöker hinna med disk och tvätt, men det går åt en hel dag för att utföra en syssla ibland. Man kan liksom inte planera en dag när man har en liten i huset, speciellt inte i början. Man får ta dagarna som de kommer. Idag körde jag lite styrka och Colin var vaken, så han låg i sitt babygym och tittade på.

IMG_20150702_095837

En sak är i alla fall säker, jag skulle inte byta bort mina dagar mot någonting i världen! Trots sömnlösa nätter, mjölksprängda, ömma bröst och mjölksprut (mjölk som luktar spya om den inte tvättas bort), väldigt lite ensamtid och lite tid till att göra vad jag själv vill, öm rygg efter bärandet, lågt blodsocker mellan varven och en lite missnöjd bebis ibland, så är det helt klart värt alltsammans! Att få vara med när min son växer och utvecklas, den kärleken och det bandet som finns mellan oss är oslagbar! För det är ingen semester/ferie att vara mammaledig, det är absolut ingen dans på rosor och jag känner mig extremt trött då och då. Men, allt det där kan fixas, och jag har mina knep, allt tack vare den livsstil jag har. Allt hänger på vilken inställning man har till livet 🙂

Colin har nu vuxit ur sina kläder i storlek 50 och börjat med 56. Samtidigt som det känns lite sorgligt att han växt ur de små kläderna så fort så är det otroligt häftigt och jag ser fram emot varje dag med honom. Längtar tills han blir ännu mer intresserad av omvärlden och är mer vaken. När han börjar kommunicera mer, när han kan sitta upp, börjar krypa och gå, alla de där ”första”.. Mitt lilla hjärta <3

 

IMG_20150701_092212

IMG_20150702_090035

 

0 Gilla det här

You might also like