Loading...

Mitt nya jobb

När man börjar 5:30 så hinner man inte med att vakna upp till morgonljuset. Eftersom vi i söndags dessutom ställde fram klockan en timme så är ju klockan halv 4 enligt vintertid. Synd att man inte kan göra som man vill med sommar- och vintertid, då skulle det bli kaos när man anordnar möten och arbetsscheman.. ”Nä, men min klocka är bara halv tre, mötet börjar inte förrän om en timme.” medans andras klockor redan är halv fyra. Ja det skulle se ut det 😉

Hur som helst så slutar man dessto tidigare, närmare bestämt klockan 13 på eftermiddagen. Så otroligt skönt! Det enda som jag kan gnälla på en så länge är väl att jag får så himla ont i fossingarna! Jag älskar mitt nya extrajobb. I en Duty Free-shop, bland hudvårdsprodukter, smink, parfymer, smycken, solglasögon.. Och människor! Folk som frågar efter råd, ”Vilket läppstift tycker du jag ska ta?”, ”Vilken ögonbrynspenna passar mig?”.. Har fått hem broschyrer om märkena vi säljer, ska nöta nöta nöta. För ju mer man kan dessto mer kan man berätta, dessto mer vill folk ha. Sålde en hel del idag, men skulle vara så mycket bättre om jag visste vad jag pratade om. De produkter jag pluggat och arbetat med tidigare finns inte där, så bara att lära mer och lära rätt!

Konstigt att man kan tycka om att arbeta? Nej inte direkt. Jag gör det för att det är roligt, inte alls orolig för ekonomin just nu (en annan femma hade det varit om jag varit själv, eller om vi bott i Sverige). Nu har jag fått möjligheten att plugga, så har tagit den, så jag kan bli vad jag vill bli. Men är man bara hemma och pluggar från distans så blir det lätt ensamt. Speciellt när man inte känner någon. Nu har jag fått allt på samma gång! Älskar mitt liv just nu <3

0 Gilla det här

You might also like