Loading...

Min nya kärlek..

..Karamell-äpple och kanel-shake!

IMG_20131215_212217

Smakade den för första gången på Fit-Club för några veckor sen, beställde den snabbt efteråt. Igår hämtade jag mitt andra Herbalife-paket och där var den! Min alldeles egna box med den ljuvligaste protein-shaken jag någonsin smakat! Näst bäst är Rebuild-strength ur 24-serien, som jag tar efter styrketräning. Den smakar o’boy, och kan drickas kall eller varm. De är så goda att jag vill dricka mer än bara 2,5 dl, men får lov att hålla tillbaka lite. Bättre än vanlig milkshake åtminstone 😉 Eftersom jag märker att jag blir uppblåst av vanlig mjölk så blandar jag mitt pulver med soya-mjölk eller vatten, föredrar soya-mjölken. Motivation till att träna de dagar det känns tungt. Man blir mättare när det smakar gott, då blir flera sinnen tillfredsställda än bara hungerkänslan.

IMG_20131214_205548

Bara 1 ljus kvar att tända! Bara 5 dagar kvar tills jag flyger hem till Tokstan. Bara 9 dagar kvar till jul. Njut av varje sekund <3

IMG_20131214_194749

Glad tredje advent!

 

0 Gilla det här

You might also like