Loading...

Mer plats för mig!

Nu börjar bitarna falla på plats! Jag har en humm om vad jag ska göra med mitt företag, hur jag ska komma igång  ordentligt och det verkar som om att de allra flesta är positiva till mina idéer 🙂

När man startar eget gäller det ju att nischa in sig för att sticka ut ur mängden, man vill ju synas och få uppmärksamhet. Tror att min idé är god så är väldigt positiv själv!

Igår beställde jag visitkort, som pappa lagat designen till. Så j**la fina om jag får säga det! Visar er snart 😉

Annars har jag fullt upp med att packa upp i nya huset. Tar sån tid när man ska organisera allt. Måste ju tänka på att endast lägga ofarliga saker på platser där Colin kommer åt. Plus att man vill ha en ordning som passar en själv. Och som är någorlunda logisk.

Har i alla fall påbörjat att organisera i garderoben. Det är en ganska så stor med glasdörrar som man skjuter till sidan. Men blir ändå trångt när man är 2 som ska dela på den. Kom fram till varför vi kvinnor behöver större plats av garderoben, och det beror självklart på att vi har så många fler kategorier av kläder än män har! M räknade upp sina som är ungefär: boxers/kalsonger, sockor, T-shirt, långärmade och tjocka tröjor, byxor och jeans, kanske några skjortor.. Det är i stort sett det. Medans för oss av motsatta könet består en garderob av: trosor (hipster, string, ”vanliga”, boxer..), bh (för t-shirt, balconette, push-up..), sockor (standardstrumpor, ankelsockor, tunna/hudfärgade för ballerinaskor eller andra skor där man inte vill visa att man har strumpor på sig..), t-shirt, linnen (långa och korta), långärmade, trekvarts-ärmade och tjocka tröjor, blusar, skjortor, byxor, tights, strumpbyxor och jeans, shorts i alla längder, kjolar, klänningar och en drös med olika baddräkter/bikinis.. Och så är det förstås jag som har flest träningskläder här i huset och pyjamaser/nattlinnen och myskläder (är kanske vanligare bland alla att männen sover i bara underkläderna?).. Så därför har jag 3/4 och M 1/4 av garderobsplatsen :p

Nu ska jag fortsätta med uppackningen och laga middag så småningom!

0 Gilla det här

You might also like