Loading...

Mer än tänkt

Hade planerat att jag skulle skriva ett blogginlägg igår kväll, eftersom jag egentligen skulle sluta klockan åtta på kvällen. Men fick jobba övertid så var inte hemma förrän efter tio. Kände mig lite mosig i huvudet då, hade klivit upp strax efter sju på morgonen för att träna 🙂 Så skönt att ha det gjort innan arbetet.

Så igår stod det alltså cardio på schemat. Egentligen skulle det vara en powerwalk i 40-60 minuter, men jag körde intervallträning istället med min vän Karina. Det var första gången jag gjorde det ordentligt. Vi gick 2 minuter och sprang 4 minuter, 4 gånger. Så det blev totalt 24 min och sedan gång de sista 6 minuterna. Trodde ärligt talat inte att det skulle vara så jobbigt 😉

Blev ett gympass idag också innan jag ryckte in för att jobba. Kom hem för en stund sen. Ska jobba imorgon och på söndag också, så är ganska redo för sängen nu 🙂

Får uppdatera träningsresultaten senare!

IMG_20130925_155320
IMG_20130925_175545

0 Gilla det här

You might also like