Loading...

Massage

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och sattit igång med massagen igen! Har ordnat bänk och olja, blir mer framöver, och hört med folk som kan behöva sig en omgång. Känns fantastiskt bra att göra något som man vet att andra uppskattar och som man vet hjälper.

Massagen lindrar alltifrån smärta till stress. Det får igång cirkulationen i kroppen, får musklerna att slappna av och har en lugnande effekt. Vissa personer tål mer än andra, så därför har jag lärt mig att anpassa min massage efter önskan och behov. Ska dock erkänna att jag blir lite ivrig ibland när jag känner en spänd muskel och går all in med tanken ”ont ska med ont fördrivas”. Ju mer spänd en muskel är, ju ondare gör det. Jag kan dessutom bekräfta att kvinnor har en högre smärttröskel över lag. De som jämrar sig mest är männen. Och nej, jag tror inte det har att göra med att de har mer spänningar, inte alla gånger. Snarare vore det orättvist om vi kvinnor inte tålde mer än männen, vi ska trots allt klara av att föda.. Behöver inte säga mer tror jag 😉

IMG_20140822_204517

IMG_20140822_204437

Tränade på gymmet för första gången på 3 veckor i måndags, och så igen igår. Kan ni gissa om jag har träningsvärk? Är definnitivt den bästa värken och känslan man kan ha! Blev lite nyfiken på om massage kan hjälpa mot/mildra träningsvärken, så hittade den här sidan på nätet: Styrkelabbet.  Där de skriver att massage kan minska träningsvärken med upp till 30%. Bra att veta för er som tränar hårt och varierande. Vet av egen erfarenhet hur frustrerande det kan vara att ha så ont att man inte klarar av att genomföra vissa rörelser. Så bara kom på massage 🙂 Bor ju i Trondheim, så är för er i närheten. Kontakta mig på facebook eller nr 949 83 843.

IMG_20140807_140546

 

Har min första kund på fredag, en väninna och kollega från Travel Value. Blir såå bra!
Har en så underbar pojkvän som låter mig öva på honom emellanåt, så mycket jag vill 😉

Ha en fin dag allesammans!

0 Gilla det här

You might also like