Loading...

Mardrömmar

När jag sovit gott 1 – 2 nätter i rad så sover jag väldigt oroligt. Det kan antingen vara så att jag inte kan somna, att en låt eller tankar far omkring i huvudet och hindrar mig från att sova. Det är en jobbig känsla att vara klarvaken i huvudet när man egentligen bara vill sova. För man vet, att när morgonen väl kommer och det är dags att stiga upp så kan man sova.
Inatt drömde jag i alla fall en extremt obehaglig och läskig dröm.
Jag var en läkare i drömmen. Tillsammans med mina kollegor skulle jag rädda livet på människor, det hade skett någon massiv olycka och det var kaos på sjukhuset. Ett grått och dystert sjukhus, lamporna verkade inte fungera eftersom det var kolsvart. Vi opererade en kvinna, var tvungna att ta ut något ur hennes mage. Den delen gick in i röntgen och när bilden kom tillbaka upptäcktes en del av en liten fot. Kvinnan var ganska stor, hon dog. Det visade sig att hon var gravid. I åttonde månaden. Alltså var bebisen nästan helt utvecklad. Vi tog ut barnet. Barnet sprang iväg. Försökte hugga oss med en skalpel. Det jagade oss, stängde in oss. Panik!
Kan bero på att jag tittat alldeles för mycket på Greys Anatomi. Minns även skräckfilmen med någon docka som mördar. Fy så obehagligt när man inte kan styra eller vakna! Jag skulle heller aldrig kunna vara läkare på riktigt, jag ogillar sjukhus och mår illa när de öppnar människor. Dock är jag en stolt blodgivare, blundar när de sticker in nålen och röret men annars går det finfint!
Nu ska jag kila över till min far för lite kaffe och kanske en promenad i det vackra höstvädret!

0 Gilla det här

You might also like