Loading...

(Mar)drömmar

Jag hade så otroligt sjuka drömmar inatt, de kändes verklighetstrogna även om en del utav dem är helt omöjliga! Ni kanske känner igen känslan, det är som att man är vaken och kan styra en liten del men man kan inte vakna av sig själv? När man vaknar känner man sig inte alls utvilad, snarare känns det som om man varit igång hela natten!
När vi drömmer så bearbetar hjärnan dagens/livets olika intryck, men dessa var ju bara galna… 

I ena drömmen var jag mig själv. Jag jobbade som en FBI-agent, men tydligen hade jag glömt min FBI-bricka i mina andra kläder. Det var en stor galleria som var bombhotad, och det var fullt av människor där. Jag och mina kollegor skulle, lugnt och sansat, få ut alla människor därifrån. Vi ville inte skapa någon panik, för då skulle bombaren utlösa bomben tidigare. Jag kände paniken i hela kroppen, var säker på att det var verklighet så det var en jobbig situation. Människorna var väldigt korkade dessutom, de vägrade tro på bomben eftersom vi inte spred panik. Några sa att de skulle gå in och shoppa ändå. Till slut, när det var bara några sekunder kvar så började en röst räkna ner ifrån 10, då började jag springa. En av mina kollegor, och en liten pojke, stannade kvar utanför skoaffären där bomben var installerad. Kollegan såg det som sin plikt att stanna kvar med dem som inte hann ut. De som arbetade i butiken fick inte gå därifrån, jag fick ögonkontakt med en manlig försäljare. Jag sprang in igenom en annan ingån, så långt bort från butiken som möjligt. Igenom en caféteria, och kastade mig utåt. Där vaknade jag. Såååå hemskt! Jag vaknade ledsen, lite tom som om jag hade förlorat vänner på riktigt. Sjukt! Försökte ta mig tillbaka och ändra på slutet, men det gick såklart inte.. 

I den andra drömmen var jag också mig själv, fast var inte någon agent. Tror jag pluggade eller något. Skulle hur som helst förbi  min pappas flickvän. Hon var sjuk och vägrade träffa min pappa, så jag skulle gå förbi henne och hjälpa henne med något. Hon hade någon förgiftning i magen och bad mig om vatten med koppar i. Fast istället för koppar så skulle jag riva något grönt i vattnet. Men det skulle inte synas att det var grönt i vattnet. Så sa hon att om hon skulle hamna på sjukhus och behöva maskiner för att hålla henne vid liv, så skulle jag säga till min pappa att låta henne gå. FRUKTANSVÄRT! Vaknade även här ledsen, alldeles förstörd, förvirrad och uppriven, och undrade om det hade hänt. Som TUR var så var det bara en MARDRÖM!!

Den tredje handlade inte om mig utan om en tjej som var gravid. Med sin plastbror. De var inte släkt men deras föräldrar hade börjat ses och var emot det. Det var pojkens pappa som jagade tjejen och skar ut barnet. Tjejen kom tillbaka, hon såg annorlunda ut. Vaknade snabbt ur den drömmen, den var alldeles för invecklad.

Den fjärde handlade om en f.d. polis. Han var gammal och hade varit på ett mentalsjukhus i över 30 år. Anledningen till det var för att han hade fört bort en liten flicka för 32 år sedan. Nu behövdes han för att hjälpa till i ett liknande fall. Det läskiga var att jag var i hans kropp. Han gick vilse i en korridor tills en äldre kvinna kom och tog in honom i ett rum där de arbetade med fallet. Det satt två yngre kvinnor där inne också.Så skulle de äta matlådor och mannen hade smörgås med granatäpple på. Det fick en av kvinnorna att må illaoch gå ut för att spy. Mannen blev sårad och gick därifrån. Han hämtade sin jacka som han hängt utanför ett annat kontorsrum i korridoren. Jag tänkte fortfarande hans tankar. Han gick tillbaka och in på toaletten.

Plötsligt var jag jag, mannen var borta. Nu skulle jag hjälpa till i fallet. Men när jag gick ut så var min pojkvän Jonas där. Vi var hemma hos hans mamma. Hon pratade om att hon skulle bli tvungen att diska för hand när hon flyttade, för hon kunde inte ta med sig diskmaskinen. Hon har ingen diskmaskin i verkligheten :p Hur som helst så kände jag mig dålig och gick in i duschen. När jag kom ut så var jag hos min pappa. Jonas bror Rickard lånade min pappas kök som kontor, men han släpade fram och tillbaka på eget skrivbord och stol. Jag skulle laga lunch, köttbullar och makaroner, innan jag var tvungen att jobba eller något. Jag frågade pappa, min bror, Jonas och Rickard om de ville ha. Eftersom det inte fanns tillräckligt med köttbullar fick jag gå och handla. Hittade inte i affären, frågade efter hjälp. När jag kom tillbaka så visste jag inte hur man kokade makaroner. Blev stressad då vattnet kokade bort, fick hälla i mer makaroner, använde dessutom två kastruller..

Vad betyder dessa drömmar tror du? Om du har någon idé så gå in på fliken ”Kontakta Mig” och skicka ett meddelande 🙂
Tror mycket av själva scenerna kommer ifrån att vi var i gallerian igår, gamla tv-serier och platser jag saknar… 

0 Gilla det här

You might also like