Loading...

Måndag med stort M

Idag är Dagen med stort D!
Jag ska börja följa ett träningsschema. Vilket jag aldrig klarat av tidigare. Men ska  göra mitt bästa. Det som händer när jag ska träna är att jag gärna lägger till lite extra, gör lite mer än planerat. Ofta kära jag igenom de övningarna jag kan, och jag gör det under flera dagar, istället för att dela upp under flera dagar. Men då är frågan om musklerna hinner återhämta sig och byggas upp då, eller om jag bara bryter ner dem? Kanske ger det bättre effekt om jag fokuserar på ett par muskelgrupper/dag istället för allt alltid? Vi får se 😉 Kommer nog ändå lägga till lite, eftersom jag gärna kör kardio och mage, inte bara tung styrketräning.

IMG_20130923_094139

Vädret är regnigt och trist, så därför har jag bestämt mig för att ta mig till gymmet senare idag 🙂 Kul att komma igång på SATS!

Nu blir det lite mjukstart, med massa kaffe och kanske en sväng till solariet.

IMG_20130923_091914

Ha en fin måndag!

0 Gilla det här

You might also like