Loading...

Lugn och ro..?

I morse vaknade jag klockan 5 och hade lite dåligt samvete över att vi inte hade något bröd hemma. Hade egentligen tänkt att beställa morgonlevering, men glömde helt bort det och fristen är klockan 21 kvällen innan. Eftersom att jag ändå inte fick sova så  klev jag faktiskt upp och började baka bröd. Låter helknasigt, men man gör lite märkliga saker när man är gravid 😉 Efter jäsning och gräddning så var bröden färdiga lagom till klockan 8. Var mysigt att äta nybakat bröd med Colin. Dock verkade det inte som om han brydde sig så jättemycket, men det förväntade jag mig inte av en 1,5 åring.

IMG_20161107_102030

Lämnade C på förskolan ca 9:30 och gick hem för att slappna av. Först tränade jag för att få bukt på mina ryggbesvär. Det blev inte så jättelugnt senare heller när jag kom på att jag behövde tvätta C’s sängkläder efter att han blödde näsblod inatt, dammsuga och ta disken. Därefter vilade jag en halvtimme, hade kunnat sova ännu längre men hade en massagekund på salongen. Sen hämtade jag Colin, lagade middag och badade honom. Han ville busa och leka när det var dags att sova, men till sist somnade han i alla fall. Så blev en lugn kväll till slut, om man bortser från städning efter middag, bad och lek som ju måste tas efter att lillprinsen lagt sig 🙂

Så ser en vanlig dag ut för oss! Full rulle från morgon till kväll 😉

0 Gilla det här

You might also like