Loading...

Lucia och bak

I förrgår var jag hos barnmorska på kontroll, är i vecka 24+6 idag. Hon konstaterade att jag har lite lågt blodtryck och undrade om jag blir yr emellanåt. Ja, det blir jag ju faktiskt, ser sådana små stjärnor ibland och är lite illamående och får huvudvärk då och då. Men det är ingenting som jag reflekterat så mycket över. Hon såg att jag inte saknar något ämne i alla fall men sa att jag behöver mer vila. Mer sömn. Det känner jag själv, både i kropp och knopp, men att finna både tid och ro för det är en av mina största utmaningar i vardagen. Det är ett av mina problem att jag har väldigt svårt för att släppa saker som borde bli gjorda, som tvätt eller disk eller att städa ur ett skåp eller liknande. Då blir det ganska lite tid över på dygnet för att vila. Men, när man får höra det av en som är expert inom temat graviditet så borde man lyssna extra noga!

Igår var det då Lucia, och har man ett litet barn innebär det förstås ett litet firande på förskolan. Så därför var det bara att gå hem och baka, eftersom att jag anmält mig frivillig till det. Älskar att baka. Men så var det mycket annat jag behövde få gjort, så blev minimalt med vila även igår. Var så mysigt att fika ute med föräldrar och barn, i mörker och mild vinterkyla. Är glad för just den förskolan som vi har valt 🙂

Idag blev det lite arbete, hann med en powernap på dagen, annars blev det en del farande. Imorgon har jag däremot bara en plan: Vila! Vill hinna med lite julbak och julgodis också, men får ta det som det kommer.. Hälsan först!

0 Gilla det här

You might also like