Loading...

Love is a matter of…

När man träffar någon, när man spenderar så mycket tid tillsammans med den personen så att man till slut inte vet vad man gjorde innan man träffade denne någon.. När man saknar en person galet mycket när man inte är tillsammans. Är det kärlek?

IMG_20131214_170852

Alla vill älska och bli älskade. Det är genetiskt, naturligt, ett behov, livsviktigt! Vissa vet direkt när de träffat rätt person, andra ”testar sig fram”. Allt för att hitta den rätta. Knepigt. Vissa är rädda för att bli sårade, andra vill inte alls binda sig. Vi är så olika. Sedan finns det dem som vill ha allt: singelliv, familjeliv, stort bröllop,litet bröllop, hus, lyx-vånings-lägenhet, hund och katt o.s.v. Undermedvetet vet vi hur vi vill att våran drömpartner ska vara, men har svårt att sätta ord på det. För det sägs att ”man bara vet”.

IMG_20131205_182246 (1)

Det handlar om att träffa en person som är det man behöver, någon som gör en glad, som ställer upp, ger lika mycket som den får, lyssnar, håller om och respekterar. En person som du vill göra samma sak för. Oavsett om det handlar om att ha bra kemi eller titta på solnedgången tillsammans så ska det kännas rätt för båda. Det handlar inte om att träffa någon man vill förändra.

IMG_20131121_122235

Även om jag kan känna mig ensam ibland, så vet jag att jag har vänner och familj omkring mig. Människor som ger kärlek, människor jag kan älska tillbaka. Jag tror att de personer vi möter får en speciell plats i våra liv. De vi en gång älskat kommer alltid ha en plats i våra hjärtan. Det finns en anledning både till att vi först började älska och till att vi slutade älska.

IMG_20131210_083345

Det är ingen brådska med att hitta den rätta, när det sker så sker det. Fram tills man gör det kan man göra exakt vad man vill, för sen blir det svårt när man måste anpassa sig lite 😉

0 Gilla det här

You might also like