Loading...

Long time – No see

Nu är det sådär löjligt länge sen jag skrev här igen. Känner mig jättekass pga det, för jag älskar ju att blogga. Men har haft semester, ordentligt (!), i 2 hela veckor nu. Så man kan säga att jag tagit en paus från allt jag brukar göra varje dag.

Förra veckan var vi i Spanien, jag och Jonas, superhärligt! Även om solen sken med sin frånvaro 😉 Det blev bad en gång, massa god mat, massa shopping och upptäcktsfärder. Ibland behöver man bara komma iväg, göra något annat.
Jag har börjat läsa, och kommit ganska långt på kort tid, ”Fifty Shades of Grey”. Den är riktigt trollbindande, sexig och fantastiskt bra. Mest för att jag lätt kan känna igen mig i Anastasia på flera vis, blir extra roligt då! Ska nog ta och läsa lite nu innan jag ska sova. Håller det lite kort idag eftersom jag har så himla mycket att skriva om men är så himla trött och vet inte vart jag ska börja.

Har, som ni ser, fått glasögon nu. Har haft linser i ca 2 år men kan vara skönt att låta ögonen vila emellanåt. Har ett stort brytningsfel, så ser suddigt utan. Men lär ha linserna oftast eftersom jag tränar nästan dagligen, plus att man får en helhetssyn med linser jämfört med glasögon. 

IMG_20130901_223633
Vad tycks? Ovant för mig än så länge, men ska väl vänja mig inom 21 dagar 😉

Imorgon åker vi tillbaka till Trondheim, tillbaka till vardagen. Just det, har fått fast 50% på mitt jobb nu! Superskoj! Börjar på tisdag 🙂

Natti natti <3

IMG_20130830_203254
Ps! Om ni klickar på Rapunzel-annonsen här på sidan och kommer till deras hemsida, så är det fri frakt på deras produkter med koden XOXO samt massa andra bra erbjudanden! 🙂

0 Gilla det här

You might also like