Loading...

Lekar i Snön och Känslosam Yoga

God Morgon solstrålar!

Igår hade vi tur med vädret igen under WorkOut Trondheim-timmen. Fastän det var lite kyligt så hade vi superskoj när vi (bokstavligen) lekte i snön 🙂 Vi värmde upp genom att kasta ballonger i luften, och jagade dem för att de inte skulle falla i marken, samtidigt som vi skulle slå bort de andras. Meningen var att vi skulle håla oss inom en fyrkant, men det var lättare sagt än gjort när vinden tog tag i ballongen. Har inte skrattat så mycket som då under ett uppvärmningspass! Därefter körde vi stafett-hinderbana på en lekplats. Gå balansgång runt en sandlåda, springa zick-zack mellan gungställningsbenen, hoppa över gungbrädan, springa under en bro och uppför trappor, det är vad man kan göra på en lekplats när man är för stor för att åka rutschkana 😉 Inte undra på att barn har så mycket energi. De gör som de själva vill, leker och skrattar! Undrar ibland varför så många utav oss slutar att leka. ”Man är inte äldre än man känner sig”. Och eftersom min metaboliska ålder är 12, då är det nog helt OK för mig att leka av och till, även om jag blir 24 om en vecka (!).

20140318_184623
Veronica som höll i träningspasset.

20140318_184641

20140318_190141

20140318_191804

Henriette överlycklig när hon får smälla ballonger.

20140318_191810

Efter uteträningen var det dags för mitt andra pass på Medicinsk Yoga. Det var samma övningar. Började med att ligga ner och andas djupt, därefter var det några övningar sittandes och åter liggandes. Mot slutet satt vi upp, med händerna mot hjärtat och lyssnade på mantrat ”Guru Guru Wahe Guru, Guru Ram Das Guru” som betyder ”Visdom och insikt kommer såsom en tjänare av det oändliga”. Då, från ingenstans, kom tårarna. De gav inte med sig, så var tvungen att lämna rummet för att hämta papper. Då lugnade jag ner mig, men så fort jag satt mig i samma position igen så började tårarna forsa ner. Det har aldrig hänt mig tidigare under någon form av meditation, men har haft vänner som fått sådana starka känslor. Rätt häftigt. Hur man bara kan känna något så starkt! Ser fram emot nästa tisdag att se vad som sker!

Idag blir det Deloaded benpass på Hit The Gym, därefter studier och jobb med Herbalife. Fina Jennifer kommer hit och ska få veta lite mer om att jobba som Hälsocoach och om kosthållet. Kul kul!

Har mött så otroligt många, fina, fantastiska människor det senaste året, och är såå tacksam! Och bäst av allt är att jag ständigt träffar nya personer som förgyller min vardag och mitt liv! Lycka!

20140318_184617

0 Gilla det här

You might also like