Loading...

Laddade batterier

I torsdags kom vi hem efter några dagar i Sverige! Tog en paus ifrån bloggandet och allt som hade med jobb att göra, bara njöt av att vara borta och få träffa min familj och några vänner 🙂 Men nu är jag tillbaka, har laddat batterierna och är redo att sätta gasen i botten igen! Så viktigt att ta vara på sig själv!

Vi körde på natten för att Colin skulle vara så lugn som möjligt. När vi åker bil på dagtid så blir han rastlös ganska snabbt. Det gick fantastiskt bra och jag är imponerad över att lilleman faktiskt var så tålmodig som han var! När vi körde på natten slapp vi dessutom den värsta trafiken, så gick relativt snabbt med 9 timmars körning ner. På tillbakavägen hade det börjat snöa i Sverige så då tog det lite längre tid.

Nu är det vinter här i Trondheim, snön kom samma morgon som oss. Det är väldigt fint och mysigt, jag får en sån underbar julkänsla av snön. Älskar ju julen och började faktiskt lyssna på julmusik i början av oktober i år! Tröttnar aldrig! Nu när jag har barn har julen fått en ny innebörd och är hur mysig som helst! Ska bli extra roligt i år som ju blir det första året som Colin går och springer och är mer medveten om det som händer runt omkring 🙂 Förra julen sov han mest..

Det jag gillar mindre mycket med själva vintern är att det blir så kallt! Speciellt den bitande vinden i ansiktet.. Samt att det blir halt, extra skrämmande när man är gravid! Då gäller det att vara extra försiktig så att man inte faller! Gillar heller inte att det blir extra många trafikolyckor den här årstiden.. Hoppas att alla tänker på det när de kör nu i vinter! Var försiktiga!

Ikväll är C hos sin farmor och farfar eftersom att jag jobbade till efter hans lägg-tid och M är borta på jobb till imorgon. Så nu ska jag bara njuta av ensamheten, sparkarna i magen och sova ut 😉

0 Gilla det här

You might also like