Loading...

Kyla och liv

Nu har jag varit sjuk hela halva veckan, och är ganska så less på det. Har ledigt idag, så har bara tagit det lugnt, pratat i telefonen med min kusin, tvättat och sett på lite serier. Tror jag blir bättre till helgen 🙂 Varit inne hela dagen, det är nollgrader ute så vill helst inte göra förkylningen värre, men solen har skinit så är en vacker höstdag! Tog en promenad igår innan jobbet, då var det frost på marken och på bänkarna. Längtar tills jag får börja julpynta här hemma! Det är det mysigaste med vintern, tycker jag.

IMG_20141105_094300

 

När jag pratade med min kusin berättade hon att farfar blivit mycket sämre. Hans cancer började ju i lungorna, nu har den spridit sig till flera delar av kroppen och på det har han drabbats av lunginflammation. Han har blivit mager och är trött, så det är nog inte så mycket tid kvar för honom. Det gör så ont att veta att en person lider och att det inte finns något man kan göra åt saken. Jag kan inte åka och hälsa på honom nu när han är sjuk, dels för att jag själv är sjuk och kan smitta honom ännu mer och dels för att mitt immunförsvar är ganska lågt nu och jag får inte bli sjukare. Det är tufft, men jag vet att mina kusiner och mina fastrar hälsar på och tar hand om honom <3 Fick också veta att cellgifterna inte tog, så dem har de slutat att ge honom.

10603446_10152208816911922_171680747685349963_n

 

Det är märkligt hur man börjar fundera när någon drabbas av en dödlig sjukdom. Hur man börjar fundera på om man själv värdesätter människorna omkring en. Jag hoppas inte att någon tror att jag tar den för givet. För mig är alla personer en viktig del av mitt liv. Hade jag inte mött varenda en som jag mött så skulle jag inte vara så som jag är idag. Alla har hjälpt mig komma dit jag är idag, och för det är jag oändligt tacksam! Är sant att jag inte skulle vara den jag är om inte du fanns! Finns också en otroligt fin video som visar hur vi kommer till i 3D. Häftigt! Den är lång, men helt värd att se 🙂

0 Gilla det här

You might also like