Loading...

Kusinbesök

På söndag kväll kom min kusin hit från Sollefteå i Sverige. Hon är en av mina bästa vänner och vi bodde ganska nära varandra när vi var små. Hon var bland annat den första personen jag festade med. Med festa menar jag då att gå på laxfestivalen, sitta i parken och dricka en cider. När det är första gången så tål man inte så mycket. Det var sommaren mellan 9:an och gymnasiet så jag var 16 år. Det var helt nytt och spännande att göra något man inte brukade och inte hade tillåtelse att göra då. Vi smög oss in sent den kvällen och borstade tänderna extra noga för att pappa inte skulle få reda på det. Även om det känns som en oskyldig sak att göra nu, jämfört med vad jag gjorde senare, så var det en extrem kick att smyga lite sådär.

När min kusin var här nu så pratade vi massor och drack lite vin. Utan dåligt samvete. Det är svårt att föreställa sig att vi var så unga och hittade på ”hyss” när jag har 2 små barn och hon har en kille med en son. Samtidigt som det känns långt borta så är det så nära i minnet.

Vi var på utställningen med människokroppar, ”Body Worlds Vital” på måndagen. Det är alltså sånt vi gör nu för tiden. Vi hade liknande intressen då, och nu. Fast det är andra intressen än vi hade förr. Vi har alltså något gemensamt, fortfarande, förutom att vi är släkt. Det är ovanligt att man klickar så bra med människor. Ibland händer det. Jag har lärt mig att man ska hålla fast vid dem man vill ha i sitt liv. Det är dem som kommer att göra livet värt att leva <3

0 Gilla det här

You might also like