Loading...

Kroppsscanning

Igår var en av de bästa dagarna i veckan! Var på infomöte om Herbalife, fick veta mer om deras produkter och hur det är att vara självständig distributör. Det är något jag verkligen vill satsa på, och det känns så fantastiskt bra! Ni vet den där känslan när man hittat något man letat efter!? Man har sökt på alla möjliga och tänkbara platser, och plötsligt så ligger det man letat efter precis framför näsan på en, precis när man nästan gett upp och börjat fundera i andra banor! Det är lite så med många saker här i livet. Man borde egentligen försöka ta det som det kommer. För, som det beskrivs i boken ”The Secret”: När man tänker  ”den är verkligen borta” eller ”jag kommer aldrig att hitta…” eller ”mitt liv har ingen mening” och så vidare, så är det den tanken man ger kraft. Alltså, det är det man börjar tro och det är så det blir. Om ni förstår vad jag menar? Annars borde ni verkligen läsa boken! Jag ska nog läsa den igen, man blir otroligt inspirerad och motiverad! 🙂

Hur som helst, så gjorde jag även en kroppsscanning. Man står barfota på en våg, skriver in längd och ålder, och håller i två handtag. Sedan kommer resultatet av hur mycket man väger, hur stor fettprocent respektive muskelmassa man har, metabolisk ålder, vattenprocent och viloförbränningen.
Mitt resultat ser ut såhär:

  • Vikt: 58,2
  • Fett %: 18,5
  • Vatten %: 63,4
  • Muskler kg: 45
  • Viloförbränning: 1428
  • Metabolisk ålder: 12

Den hälsosamma standarden för vuxna kvinnor, mellan 20-39 år, är att ha en ligga på 21-33% i fett, så har lite mindre. MEN eftersom jag ska satsa på bikinifitness så är det bara positivt, då de ligger mellan 11-18%.
Vattnet ska ligga mellan 40-60%, så där är jag i överkant. Det ska jag balansera med Herbalife-produkterna.
Den metaboliska åldern är ju då 12, vilket är den lägsta åldern på vågen 😉
Sammanlagt så blev mitt ”person score” siffran 9 = muskulös. Har låg fettprocent och hög muskelmassa. Enligt hon som gjorde scanningen är det där alla vill ligga. Finns ingen siffra över 9 på den tabellen. Den lägsta är 1 = Ser ut att vara i form, men har hög fettprocent och låg muskelmassa.

20131011_085818

20131011_085830

Har ju inte gjort någon extrem förändring i kosten ännu, så ska bli spännande att se hur resultaten kan förändras! Ska beställa produkter i form av näring och proteiner, olika tillskott och se hur kroppen påverkas. Intressant!

0 Gilla det här

You might also like