Loading...

Kärlek

Förra veckan, närmare bestämt den 1 april på onsdagen, fick jag mitt livs bästa överraskning och påskägg! Vi befann oss ute i Markus familjs hytta/stuga vid Hofstad, kom dit kvällen före, tillsammans med hans föräldrar och hunden. Det var på förmiddagen, jag var ute och kastade lite boll med vovven efter frukosten och väntade på M. Han kom ut med ett stort påskägg under armen, tog min hand och sa att vi skulle gå bort till Svaberget. Det är klippor som blivit nedslipade av sjövattnet, som ligger precis bredvid stugan med lite skog emellan. Det är fantastisk utsikt, himlen var blå med några vita moln och vinden blåste friskt. Vovven följde med på upptäcktsfärd.

IMG_20150401_122759

Väl där föreslog M att vi skulle sätta oss ner på berget, vilket vi gjorde, och så gav han mig påskägget. Jag trodde att det var min försenade födelsedagspresent och påskägg i samma, jag anade inte vad som skulle vara inuti ägget. Det var fyllt av godis, och mitt i stod en liten ask med en ring i! Jag visste inte vad jag skulle säga, vad jag skulle tro, om det var en ”vanlig ring” eller vad det var frågan om, förrän Markus tog asken och gick ner på knä framför mig! Han frågade Frågan med stort F: ”Vill du gifta dig med mig?” och jag svarade: ”JA!”. Minns inte om jag sa bara ”ja” eller om jag kastade ur mig något i stil med ”det är klart jag vill..” i tillägg. Vi är i alla fall förlovade och lyckliga 🙂 (Frågade om det var ett april-skämt, men han lovade att det var på riktigt 😉 )

IMG_20150401_125217

IMG_20150401_152906

Det är märkligt hur man kan hoppas på något så innerligt, vilja något så mycket, och så plötsligt blir det så, vilken ro det skänker till kropp och själ! Jag hoppades och trodde att Markus skulle fria en dag, men inte att det skulle komma så snabbt. Han vet hur han ska överraska mig med både frieri och blommor. Kunde aldrig mött någon annan som är mer fantastisk, snäll, fin, romantisk, galen, omtänksam, envis och så rätt för mig, allt på samma gång!

IMG_20150401_120558

Vet att det är några som tycker att det gått fort fram, med både barn och förlovning. Vi är med på den tankegången och förstår att några tycker si och så. Vi har varit tillsammans i lite mer än 9 månader, vi flyttade ihop tidigt för att det kändes helt rätt. Eftersom man bara lever 1 gång och ska ta vara på tiden så ser inte jag någon grund till att vänta när man är säker på något. Är man osäker kan man låta bli eller så kan man fortsätta att undersöka saken, känna efter om man blir säkrare med tiden. Det är upp till var och en 🙂 Spelar ju ingen roll vad någon annan tycker och tänker, men ibland kan det vara svårt att ignorera sina känslor när man får ”en kniv i ryggen”. Vet också att det är många som är glada för våran skull och tycker att jag förtjänar att vara lycklig! Det är det livet går ut på, eller hur!? Att vara lycklig!

Vill också tillägga att förlovningen inte berodde på graviditeten, den hade inträffat ändå!

IMG_20150401_120534

IMG_20150404_142417

IMG_20150404_142445

Känner lite extra vårkänslor när det finns så mycket kärlek i luften <3

0 Gilla det här

You might also like