Loading...

Kärlek online

Idag är det Alla Hjärtans Dag i Sverige, en dag att fira kärleken till dem runt omkring sig. Här i Norge och i andra delar av världen heter det Valentines Day och man ska alltså fira kärleken till den personen man är tillsammans med. Jag har i alla fall alltid trott att det är en dag för alla man håller kär, jag och min bror fick alltid choklad- eller geléhjärtan av våra föräldrar så jag trodde det skulle vara så. Tydligen är det kärleken mellan två personer som det handlar om här. Men jag tycker då att man kan fira kärleken i allmänhet den här dagen 😉 så även om man är singel ska man fira dagen idag, enligt mig..

Inte alla har turen att möta den rätte bara sådär, och jag vet inte om det blivit lättare eller svårare med tiden. Svårare just för att vi människor är mer upptagna och karriärsugna än någonsin, den lilla tid som finns över för singlar går ofta ut på träning och sömn eller vänner. Det är också så att flera personer är så upphängda på sociala medier över internet istället för att vara sociala i verkligheten och det gör att man inte har samma behov att möta nya människor face to face. Samtidigt borde det med sociala medier göra det enklare att träffa någon, men det kan vara svårt att veta vem som är äkta när man inte träffats, det kan vara lätt att misstolka en person över internet och över text. Det allra bästa i sådana fall, om man är ute efter att möta den rätte är ju självklart att mötas. Det finns ju en hel värld full av människor, så för att öka sina chanser att träffa en person som är ute efter kärlek och något seriöst är nog att gå med på en dejtingsajt.

Det som är komplicerat med dejtingsajter är i sin tur att det finns en sjö av dem också, och det gör det svårt att välja vilken man bör gå med i. Då kommer ytterligare en hjälpande sajt in, nämligen: bradejtingsidor.com där de samlat bra sidor och skrivit korta recensioner om dem. Där har de också en hel del bra tips på hur man skriver en bra profil och varför det är viktigt. Samt en del fakta om vad som gör en dejtingsida bra och vad man kan tänka på om man vill börja dejta över nätet. Det gör det enklare att välja en sida som passar just en själv. En positiv sak med att gå med en dejting-sida är att man kan skriva om sig själv och vad man ser efter, man behöver alltså inte gå på tusen dejter innan man har turen att träffa någon som man har något gemensamt med. Kanske båda tycker om promenader, är ute efter någon äventyrslysten eller en hundälskare?

Om jag skulle välja en dejtingsajt så skulle det antagligen bli nextlove, för att det är en sida för skilda singelföräldrar. Om jag plötsligt blev singel så skulle jag föredra att möta en annan som också redan har barn, för att det underlättar säkert om båda vet vad det innebär. Då kan man kategorisera in de föräldrarna som vill möta en ny genom att bli medlem på just den sidan. Väldigt smart! 🙂 Finns förstås mer avancerade sidor där man kan göra personlighetstester eller om man har något speciellt intresse, så det kan vara något att fundera över vad man egentligen är ute efter när man ska välja en bra dejtingsajt. <3

IMG_20140925_162627

Hoppas att ni alla har en underbar dag med massa massa kärlek, oavsett med vem eller hur ni firar den! 

0 Gilla det här

You might also like