Loading...

Känner att jag lever

När man har ont så känner man att man lever, härligt! Fast finns ju skönare sätt att veta det på 😉
Mitt onda i stjärt/ländryggen blir värre, vet faktiskt inte vad jag ska göra åt saken. Går det inte över av sig själv får jag väl söka vård hos sjukgymnast/kiropraktor eller läkare. Pappa tror att det kan vara nån nerv i kläm.

Tänkte att det skulle bli bättre om jag rörde på mig, så det gjorde jag igår, tog en promenad på 15 minuter. Kunde knappt ta mig upp och ner från trottoarerna eller väja undan från en cyklist. Kändes sådär. Och trott eller ej så är det ännu värre idag. Men vad gör man?
Fick i alla fall inviga min snygga tränings-/vindjacka igår. Den är verkligen färgstark, I love it! Köpt på Cubus.

Tog även en sväng på gungorna utanför.
DET är ett bättre sätt att känna sig levande på! 🙂

 

0 Gilla det här

You might also like