Loading...

Julefrid

Det känns alltid som om att julen går så oerhört snabbt! Hela den här månaden har bara flugit förbi utan att jag lagt märke till det. Även fast man försöker att undvika det så blir det alltid en hel del stress innan julen. På samma gång har det varit otroligt härligt och mysigt med decembermånaden då vi gjort lite olika saker tillsammans med Colin. Som att baka pepparkakor, firat lucia, sett på julkalendern och tänt ljus när vi ätit. Allt för att det skulle kännas lite extra speciellt även för honom.

Adventskalendern är något jag kan rekommendera för små barn, de uppskattar det minsta och allt de får. Plus att de lär sig att öppna paket 😉 Jag trodde i alla fall att det skulle ge mersmak, men tydligen var det tillräckligt med 1 paket om dagen. För på självaste julafton, när C hade många julklappar att öppna, så blev det helt enkelt för många. Han var inte alls intresserad av att öppna paketen så det gjorde jag. Istället ville han springa runt och leka, antingen med pappret eller med innehållet.

20161224_175304

Hans favoritjulklappar var nog en gitarr, polisbil och hans alldeles egna fåtölj 🙂

Att få en bra julbild med han eller med hela familjen däremot var det som var mest omöjligt den dagen, och alla andra dagar. Jag tror att det finns en mellanålder som han är i nu, då det är extremt svårt att få en bild. Förhoppningsvis är båda mina barn i den perfekta bildåldern nästa år, när den ena kan lyssna och förstå medans den andra inte kan springa undan! Så tills vidare får jag nöja mig med antingen smygfotade eller suddiga bilder på C 😉

20161224_184942

 

20161224_150644

0 Gilla det här

You might also like