Loading...

Julbord

Igår var jag ute på julbord med min arbetsplats på Vaernes. Det var supertrevligt och vi var på ett Clarion hotell där DDE hade julkonsert under middagen. Till förrätt fick vi lax med tillbehör. Huvudrätten bestod av kött med rotgrönsaker och potatis, ni skulle sett min portion som var dubbelt så stor som de andras. P  g a att jag är gravid så fick jag helt genomstekt kött istället för medium, och tydligen trodde de att jag var extra hungrig. Dock äter inte jag så extremt mycket nu när jag är gravid då det inte får plats så mycket, plus att jag har mindre aptit av någon grund. Till dessert fick vi chokladkaka med apelsinmousse och karamelliserat popcorn.

Jag som inte varit ute så mycket sedan Colin kom till världen tycket att det blev väldigt sent i säng igår. M hämtade mig ca kvart i tolv, då klockan passerat min normala sängtid med flera timmar. Men det var så trevligt att bara komma ut och umgås med folk, även om jag var trött.

Colin sov hos farmor och farfar, så vi fick sovmorgon i tillägg. Det passade bra då jag vaknade med huvudvärk och illamående och halsont, kändes som om jag hade festat hårt hela natten! Gäspningarna har avlöst varandra hela dagen så blir en tidig kväll denna söndag 🙂

Ha en superfin andra advent!

0 Gilla det här

You might also like