Loading...

Italiensk? Prinsessa? Blomma?

Igår hade vi ett par middagsgäster över, jättekul att ha några att umgås med. De är lite äldre, jobbar tillsammans med Jonas och pratar engelska (eller ukrainska och finska, men det förstår ju inte jag). Kvinnan har precis flyttat hit, hon är 32 och jättetrevlig. Skönt att ha en kvinnlig vän här att umgås med 🙂

Efter middagen gick vi till en restaurang och tog en drink. Vi beställde en jordgubbsdrink, den smakade som en smoothie, såå god! Sedan gick vi vidare till en pub där de pratar engelska. ”Three Lions” heter den, supertrevlig personal. En kille som spelade gitarr stod på en liten scen och stället var fullsatt. Efter ett par drinkar kände jag för att röra på mig, jag och våran nya kvinnliga bekantskap ställde oss vid gitarristen och dansade. Det var jag och några få till som drog igång stämningen. Älskar att dansa! Fick många fina komplimanger. Både från gamla tanter, äldre män, unga killar och kvinnor. Någon trodde att jag kom från Italien. Någon sa att jag såg ut som en prinsessa. Någon liknade mig med en blomma. Festligt va!? En kvinna tyckte att det var så häftigt (kult, som de säger på norska) att jag stod och dansade, även ensam, och ville att jag skulle komma till hennes stad, en bit härifrån, för att få igång ett dansgolv.
Även fast folk var påverkade så tar jag till mig, när det är något snällt. Tyvärr är det ju så att vi blir modigare och/eller våghalsigare när vi  har druckit, då kommer det enklare fram vad vi tänker. Både på gott och på ont. Skulle önska att folk vågade mer när de var nyktra också. Det händer mycket som inte skulle hänt annars när alkoholen tar vid, men när det är något positivt som får en att må bra, så är det helt okej 😉

Man ska ta åt sig av allt positivt! Suga åt sig av allt som är bra! Oavsett om det är sant eller ej, sålänge du kan tro på det och det får dig att må bra, så ta åt dig av alla fin ord! DU är FANTASTISK! (Och nej, jag är inte full i skrivande stund 😉 )

0 Gilla det här

You might also like