Loading...

Intensivt

Jag har känt mig så sliten och trött den sista tiden. Tror det beror på att det varit en intensiv period det sista halv året – året och att jag har så många bollar i luften. På det har jag haft lite sammanhängande sömn sedan Colin föddes. Nu ska han snart starta i barnehage/förskola och då blir det ännu en ny period i livet. Då ska vi få rutiner, lämna och hämta och få allt det att gå ihop. Tror det ska gå bra. Är nog första veckan som blir mest turbulent. Är ju ett stort steg för både Colin och oss att han inte ska vara bara hemma hela dagarna, men tror att det är superviktigt för hans sociala förmåga och för att han ska må bra att han får leka med andra barn. Han kommer att lära sig andra saker där än vad han gör hemma 🙂 Vill däremot inte att han ska behöva vara mer där och med fröknarna än vad han är med oss hemma. Jag skaffade familj för att vara med dem, inte för att vi skulle vara ifrån varandra. Kalla det stenålders men vi är kanske lite utav ett flockdjur. Vi väljer de vi vill vara med och är med dem. Hamnar vi utanför umgängeskretsen blir vi någon annan.

Hur som helst har min kropp nu reagerat på det höga tempot och börjar säga ifrån. Ska lyssna på vad kroppen ger för signaler, då blir det bäst!

Om en och en halv vecka börjar jag även göra ansiktsbehandlingar och andra behandlingar än bara massage på salongen! Längtar verkligen 🙂 Så blir det kanske någon deal på Let’s Deal.. Håll ögonen öppna för vad som komma skall!

0 Gilla det här

You might also like