Loading...

Inte orka kliva upp

Har ni varit med om att vakna med dunkande huvud och mått så illa att ni inte ens orkar tanken på att kliva ur sängen?

Så kände jag imorse, och kan göra emellanåt. Mycket beror det på att jag sover så dåligt om nätterna. Har svårt att somna, måste gå på toa alltifrån 2 uppemot 10 gånger varje natt och är väldigt lättväckt.

Att ha svårt att somna beror nog på att jag tittar på serier innan jag ska somna, blir lätt beroende när man vill veta vad som kommer hända. Är det inte ”Greys Anatomi” (då jag drömmer att jag är läkare själv) så är det ”Lost” (då drömmer jag att jag också är lost..).

Toa-springandet beror på att jag inte tömmer blåsan ordentligt, men jag undrar hur mycket den kan rymma egentligen. Är lika mycket första som sista gången ocg dessutom är det det första jag gör när jag ska upp på morgonen, fastän jag är nogamed att inte dricka innan sängdags eller natten… Borde kolla upp så det inte är nån sjukdom.

Att jag är lättväckt, ja det beror nog på att jag är ett nervöst nervvrak. Haha, nej men det är som med katter. De är också lättväckta eftersom de alltid är på vakt.

Inte klivit upp innan 10 någon dag sen vi kom hit, har ju ingen tid att passa vilket gör det väldigt enkelt att ligga kvar. Vet att jag mår bättre när jag väl är uppstigen och vaknat så varför drar man ut på det?

Gör ett nytt försök imorgon!

0 Gilla det här

You might also like