Loading...

Inredning

Blir så otroligt sugen på att skaffa mitt eget drömhem och inreda det helt själv! Det finns så mycket fint! Hittade en sida: smafinating.se med massor av fina inredningsprylar. Det finns så mycket att välja mellan, man vill ha allt! Det ligger så mycket personlighet, så mycket känsla och så mycket tankar bakom något man själv inrett. Det gör att man avslöjar en del av sig själv. Hur man inreder avslöjar en stor del av hur man är som person. Om man har mycket saker, om man har en speciell stil när det kommer till färg och mönster, är man stilren och har bara diskreta färger eller är man en person som skriker färg, färg, färg! Jag vill att det ska kännas hemtrevligt, välkomnande (inte som att man sitter i ett väntrum hos doktorn), varmt, mysigt och på samma gång inte för mycket krims-krams. Det gäller att hitta det man själv trivs bäst med! Något man kan stå för och vara stolt över! Det är det som är viktigast. Att man själv trivs. Inte hur andra ser och tänker på det. Helst vill jag ha något som är en blandning mellan livfullt och harmoniskt. Tror ni att det går ihop? 😉

Eftersom att jag är en person som älskar att skriva så har jag en samling med anteckningsböcker. Det bästa är när de har en hård fram- och baksida, då håller de bättre. Tycker dessutom att det blir mycket trevligare när de är fina att titta på. De ska ju ändå ligga någonstans, och om de är fina att titta på så gör det ju inget om de ligger framme 🙂 Hittade de här på hemsidan som jag är lite sugen på att beställa:

Samt den här:

När jag skaffar barn ska jag inreda med något liknande bilden nedan.

Om jag någon gång skulle få för mig att åka ut för att back-packa så skulle jag göra det med stil, kanske ha en väska som den här:

Hur vill ni inreda era hem?

0 Gilla det här

You might also like